Despre Google AdWords?

Google AdWords este alegerea perfecta pentru promovarea oricarei afaceri care urmareste vanzari imediate, notorietate sau atragerea clientilor noi.

In ultimii ani valoarea unei pozitionări de top in rezultatele motorului de cautare Google a crescut exponential, iar la nivel national si global sute de mii de firme lupta zilnic pentru locuri fruntase in paginile rezultatelor cautarilor pe motoarele de cautare, in special pe Google.

Cum functioneaza?

Cu o campanie AdWords conceputa corect, dar si monitorizata permanent, puteti fi listati chiar si deasupra competitorilor care liciteaza mai mult.

Rezultatele sunt măsurabile, Google oferind statistici detaliate pentru fiecare click pe care l-ati primit. In acest fel putem lua decizii rapide referitoare la strategia campaniei, dar si a bugetului de publicitate online.

Ai un site nou? Campaniile AdWords te vor aduce pe primele pozitii in pagina Google, inca din prima zi de campanie.

Vrei sa castigi mai mult cu site-ul actual? Campaniile AdWords iti vor oferi datele necesare pentru a-ti cunoaste mai bine clientii si pentru a creste profitul intregului site.

Echipa Vision Web Design

Echipa noastra este formata din 3 profesionisti in SEO (Search Engine Optimisation) si marketing online, toti fiind certificati Google AdWords Search Advertising Professionals.

Suntem la curent cu inovatiile aduse de Google si aplicam in permanenta noi strategii pe baza acestora.

Stabilim impreuna cu tine care sunt obiectivele campaniei si ne dedicam indeplinirii lor. Vom oferi solutii atat pentru imbunatatirea campaniei, cat si pentru imbunatatirea site-ului tau.

Realizam rapoarte lunare cu rezultatele obtinute, iar in orice moment iti raspundem la intrebari sau nelamuriri legate de campaniile AdWords.

De ce sa alegi Google AdWords?

Reclamele tale vor fi afisate in momentul in care o persoana cauta produsul sau serviciul oferit de tine. Google AdWords iti va creste vanzarile prin faptul ca vine in ajutorul potentialilor tai clienti si se adreseaza celor care au nevoie de produsul sau serviciul promovat.

Reclamele tale vor fi afisate doar celor direct interesati de tine. Fiecare campanie AdWords inseamna o targetare la sange, astfel bugetul investit de tine merge la tinta.

Google AdWords este foarte generos in date si statistici legate de performantele campaniei tale, de persoanele care sunt interesate de produsele si serviciile tale si de comportamentul lor pe site-ul tau.

In orice moment vei putea stabili care este bugetul pe care merita sa il investesti. Acesta poate fi modificat in functie de rentabilitate si gradul de profitabilitate al campaniei.