De ce promovare pe Facebook?

Aproape unul din sase oameni de pe glob foloseste in mod regulat social media. Un miliard de utilizatori Facebook asteaptă ca organizatiile sa raspunda cu promptitudine la intrebarile sau nelamuririle postate pe paginile acestora.

S-a constatat de-a lungul timpului că prezenta online a brandurilor si a companiilor influenteaza vizibil comportamentul consumatorilor europeni. 47% dintre acestia sunt curiosi sa afle mai multe despre produsele care sunt promovate online, 46% accesează si site-urile oficiale ale brandurilor favorite, iar 30% afirma ca inclina sa cumpere produsele unui brand pe care il urmăresc pe retelele de socializare.

Atunci cand vrei sa promovezi un produs sau un serviciu pe Facebook si doresti ca publicul să întreprindă o anumită acţiune, de exemplu să cumpere un anumit produs, să se aboneze la newsletter, sau pur si simplu sa intre pe site-ul tau, noi suntem solutia potrivita pentru tine!

Targetarea audientei

Facebook permite o targetare fara precedent printr-o segmentare complexa, de la aspecte generale precum cele geografice (tara, oras) si demografice (varsta, sex, stare civilă), până la cele de natura comportamentală (preferințe, interese, hobby-uri, grupuri și comunități de care aparțin consumatorii).

Prin platforma Facebook Ads, reclamele tale vor fi vizibile doar pentru persoanelor potrivite, ajutându-i să îţi cunoască afacerea în momentul în care aceştia au cea mai mare nevoie de ea.

Dispunând de ce aceste informații valoroase, noi putem crea campanii de promovare pe Facebook care să transmită mesajul tău către un segment țintă bine definit, evitând astfel risipa inutilă de timp, energie și bani.

4 pasi pentru succesul afacerii tale

Suna-ne acum pentru a incepe promovarea afacerii tale pe internet!

Pagina Facebook

Construirea paginii tale de Facebook
si pregatirea ei pentru campanie

Targetarea

Conexiunea cu oamenii si atragerea
publicului tintă prin targetarea audientei

Fidelizarea

Fidelizarea publicului prin continut
Postari periodice si relevante afacerii tale

Fani Noi

Atragerea prietenilor celor care
sunt deja fani ai paginii tale